Over

Over DPAA

DPAA is in het leven geroepen omdat er meer aandacht en meer exposure nodig is als het gaat om privacy en veiligheid in de wereld van vandaag.

Er is nog veel te veel niet of nauwlijks bekend en we hebben veel informatie nodig die ons kan helpen (weloverwogen) beslissingen te nemen. DPAA is daarom als platform in het leven geroepen om daar verandering in te brengen naast andere initiatieven, mede om iets terug te kunnen geven in het algemeen belang.

Momenteel is DPAA voornamelijk nog in de opstartfase om vorm te geven aan het platform. Naar verloop van tijd moet dit steeds meer vorm gaan krijgen. Daarnaast hopen we een select aantal mensen met de juiste competenties aan ons te kunnen binden en wellicht het platform op een nog hoger niveau te tillen. Ben je zo iemand of ken je zo iemand laat het ons zeker weten of vertel van ons bestaan.

Nu is DPAA nog een eenmansactie en meer inhoudelijke kennis is nodig om meer te kunnen betekenen. Maar ook tekstschrijvers zijn van harte welkom, een goed en (spel)foutloos verhaal levert ook extra kwaliteit op.

Missie

DPAA wil voor een zo groot mogelijk publiek, zo toegangkelijk mogelijk, informatie bieden om het bewustzijn te verhogen met betrekking tot digitale privacy.

Artikelen

Niet alle artikelen/verwijzingen zijn doorgrondig doorgelicht om de betrouwbaarheid te waarborgen. Er is altijd nog gezond verstand nodig om te bepalen wat klopt en wat met een korrel zout genomen moet worden. Desalniettemin zal er altijd wel een kern van waarheid zitten in de genoemde links waar de meeste artikelen naar verwijzen.

Er is een reden dat je voor inhoudelijke (kwaliteit) moet betalen. (Zie nrc, volkskrant etc.)